Всеки сезон идва със собствените си тенденции в грима и прическите. За щастие лятото традиционно е "резервирано" са по-небрежния стил, а това потвърждават и дефилетата за пролет-лято 2019. Ето какво да направим с косата си това лято.

Плажни вълни

Какво е лятото без плаж, а плажният стил - без миришеща на море начупена коса? Стилът отново е актуален, благодарение на прическите в дефилетата на Etro, Zimmermann и Philisophy di Lorenzo Serafini.

Страничен път

Тази прическа е подходяща и за офиса (няма какво да се лъжем - може да е лято, но ще прекараме повече време на работа). Елегантна и вечна, тя е подходяща за през деня и за вечерни партита.

Ленти и диадеми

Момичешките аксесоари се оказаха любими на Prada, Simone Rocha и Dior. А щом тези повелители на модата ги позволяват, значи може да ги носим и ние.

Розово

От цикламено до бонбонено розово - Giambattista Valli, Matty Bovan и Marc Jacobs въобще не държат на естествения цвят на косата.

Късо

Може да е актуално според дизайнерите, но късата коса изисква особено влияние - тази прическа не подхожда на всяко лице. Най-добре да обмислим добре дали да прибегнем към нея и да се консултираме с фризьор.