Тази година беше необичайна за церемонията по раздаването на наградите "Златен глобус". Освен че се водеше от две места - Ню Йорк и Лос Анджелис, церемонията се оказа интересна и с това, че много от звездите присъстваха виртуално.

Това обаче не намали блясъка и елегантността. Ето и актьорите, които ни впечатлиха със стила.

Първи е Джаред Лето, който не изневери на любимите си Gucci с ретро костюм в бежово и голяма орхидея на ревера.

Не можем да подминем и френската класа на Тахар Рахим, който може и да не взе глобусче за "Мавританеца", но пък беше изключително елегантен в Louis Vuitton.

Британската ни слабост Джош О'Конър, по-познат напоследък като принц Чарлз в "Короната", също беше наблегнал на толкова актуалния стил ала 70-те в смокинг Loewe.

Не сме гледали досега Лесли Одъм-младши, но не можем да подминем необичайния му тоалет, взет едно към едно от дефилето на Valentino Haute Couture.

Джъстин Теру не беше номиниран, а само трябваше да връчи награда. Ние обаче го номинираме сред заслужилите глобусче за стил. Костюмът му е Saint Laurent by Anthony Vaccarello.

За десерт елегантност в черно и бяло - Никълъс Холт получи първата си номинация за "Златен глобус" и я отпразнува по европейски в Giorgio Armani.