Имаме чувството, че потребителите в TikTok са способни да създават модни тенденции на всеки пет секунди. Признаваме си, че най-новата сред тях наистина ни кара да поискаме да я носим през целия предстоящ сезон.

И то не само защото е нежна и заслепяваща, точно каквато е и дългоочакваната пролет, но и защото ни припомня как изглежда Хейли Бийбър, облечена в нея за седмицата на модата в Париж.

Всичко започва, когато нюйоркчанката Марина Ръф заснема видео, в което разопакова новата си придобивка от Zara. Естествено, качва клипът в TikTok, слага му #ZaraPinkDress и превръща в сензация сатенената розова рокля.

Видеото има почти милион и половина гледания, а хаштагът наброява вече над 2 милиона показвания - необоримо доказателство, че свежата бонбонено розова рокля е желано допълнение за всеки пролетен гардероб.

И въпреки че моделът на Zara е изкупен почти навсякъде, нека модните ентусиасти сред нас не се разочароват, защото нейни вариации има в магазини на някои от конкурентите на испанския бранд.

Жилетките, дългите чорапи, завръщането на модни тенденции от 90-те и какво ще е актуално тази пролет

5 тенденции от 90-те, които се завръщат за пролетта

Хем удобни, хем стилни

И пролетният шопинг започне сега!