Вече измина над една година от началото на войната между Русия и Украйна и продължаваме да не можем да си обясним защо не само защо избухна като цяло, но и защо продължава вече толкова много месеци.

Володимир Зеленски, Time, личност на годината и решението на списанието за 2022 г.

И Личност на 2022 г. е...

Изборът на списание Time

Поне към момента не е ясно кога и какъв ще бъде краят ѝ, но е факт, че целият свят подкрепя и съчувства на Украйна заради случващото се в страната. От новия документален филм на Discovery ще разберем и какво точно е правил Беър Грилс в Украйна.

Както подсказва самото заглавие - "Военна зона: Беър Грилс се среща с президента Зеленски", той ще ни покаже срещата между експерта по оцеляване и бивш служител на Специалните военновъздушни сили на Великобритания и президентът на Украйна.

Снимка 611392

Източник: WBD

25 години след като е напуснал армията Грилс отново се връща на бойното поле, за да прекара три дни в страната и да да се срещне и да изслуша историите на украинци, докато се опитва да опознае по-добре Володимир Зеленски.

Но преди да стигне до Киев, за да се срещне с президента, ще видим през какви премеждия ще трябва да премине Беър Грилс, пътувайки из страната, която е под постоянна заплаха от ракетни удари. В "Военна зона: Беър Грилс се среща с президента Зеленски" водещият няма да бъде експертът по оцеляване, който показва на хората как да се измъкнат от трудни ситуации, а ще направи точно обратното - ще се учи от украинските граждани.

Премиерата на "Военна зона: Беър Грилс се среща с президента Зеленски" е на 26 март от 22 ч. по Discovery. Повторението ще бъде излъчено на 27 март от 20 ч. отново по Discovery.