Още първият "Вади ножовете" успя да спечели феновете със свежата комбинация от криминална история, хумор и ексцентричен детектив в центъра си. Последва и втора част, в която Даниел Крейг се завърна като Беноа Блан в бляскавия свят на милиардерите.

Даниел Крейг отново ще разследва мистериозни убийства във “Вади ножовете 3”

Даниел Крейг отново ще разследва мистериозни убийства във “Вади ножовете 3”

Този път детектив Беноа Блан ще трябва “да събуди мъртвец”

И очевидно случаите му са толкова успешни, че създателят им Райън Джонсън ни готви и трети, за която вече знаем някои подробности. Например че превърналият се в звезда покрай "Претендентите" Джош О'Конър ще участва.

А ето и още едно обещаващо име, което ще се присъедини към Даниел Крейг, О'Конър и Кейли Спейни, която изигра Присила Пресли в "Присила" - Андрю Скот.

Андрю Скот

Източник: GettyImages

Андрю Скот

Ирландският актьор нашумя основно с участията си в два сериала - Fleabag и Ripley, а през 2023 г. беше номиниран за Златен глобус за ролята си в драмата "Всички сме непознати". Каква точно роля ще играе във "Вади ножовете 3" не е ясно.

Всъщност почти нищо за сюжета не се знае, освен че филмът ще се казва Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery и че това ще е "най-опасният случай на Беноа Блан", както се казва в краткия му тийзър.

Очаква се премиерата на "Вади ножовете 3" да е през 2025 г., пишат Variety.