Цветомира Стоянова е не само най-младият, но и най-забавният участник в петия сезон на Hell's Kitchen. 18-годишната ученичка от Враца работи в кухнята на заведение в родния си град.

Амбицията й е един ден да има собствен ресторант и да стане милионерка. В краен случай - да се омъжи за милионер, според визитката ѝ в сайта на NOVA.

Вчера, 25 април, тя отпадна от предаването и загуби шанса да се бори за 100 хиляди лева. Цвети може и да загуби в предаването, но определено успя да спечели сърцата на всички зрители, които с интерес гледат кулинарното шоу. 

До това заключение стигаме след всички положителни коментари в социалните мрежи. Цвети не пропусна да качи в профила в Instagram краткото видео, в което шеф Ангелов я моли да му предаде черната куртка, с което става ясно, че тя приключва в участието си в Hell's Kitchen България. 

"Ще ти липсва ли Hell's Kitchen?", я пита Виктор Ангелов, на което Цвети поклаща глава утвърдително. "Аз ще ти липсвам ли?", продължава шеф готвачът, а младата участничка потвърждава недвусмислено. От клипа ясно се виждат и сълзите в очите на съотборничката ѝ Виолета Стоянова.

За няколко часа видеото събра хиляди харесвания и стотици коментари от фенове на Цветомира Стоянова, която вече може да се похвали с близо 32 хиляди последователи.

анкета

Кое предаване ви разочарова най-много?

Виж резултати

"Ергенът" 44.4%

"Като две капки вода" 7.8%

"Един за друг" 6.9%

Survivor 25.8%

Hell's Kitchen 8.5%

Нито едно, всички са страхотни 6.5%

"Ще ни липсваш, прекрасна и непринудена, Цвети. Много успехи в живота ти пожелавам. И да видим сълзи в очите на шеф Ангелов, това не се вижда често, просто грабна сърцата на всички ни", пише един от потребителите в социалната мрежа. 

"Цвети, ти беше потенциала на това предаване. Няма да го гледам повече, защото за мен един истински победител си тръгна", добавя втори, докато трети продължава: "Ти си герой, след всичко, през което премина и ти свалям шапка за прогреса и хъса." И това са само малка част от вълната коментари в знак на подкрепа и истинска симпатия към младата участничка.

Шеф Люк Дебов влиза в кухнята на Hell's Kitchen България

Френската изненада в Hell's Kitchen

Ето кой очаква тази вечер шеф Виктор Ангелов

В борбата за победа остават Станислав от Перник, Виолета от София, Асен от Берковица, Кристиан от Варна и Васил от София. В следващите три седмици петимата ще продължат да се доказват във все по-сложни кулинарни изпитания, а на финала най-добрите двама ще премерят сили за голямата награда.