Семейно имане, мафиотски схеми, изгубена репутация, предателства, прегрупиране на силите и всичко това подправено с британско чувство за хумор - разбира се, че говорим за филмите на Гай Ричи.

Трейлър на The Ministry of Ungentlemanly Warfare с Хенри Кавил и Ейса Гонсалес на Гай Ричи

Хенри Кавил тръгва на опасна мисия срещу нацистите

Трейлър на The Ministry of Ungentlemanly Warfare

А той явно е доста продуктивен напоследък - след като беше потвърдено, че сериалът му The Gentlemen за Netflix ще има втори сезон, се появи и новина за нов сериал на англичанина и за Paramount+.

The Associate проследява две поколения гангстери от Лондон, чийто бизнес може и да се е развивал добре в продължение на години, но нищо не гарантира, че нещата ще продължат така, особено когато нещата се объркват.

Пиърс Броснан

Източник: iStock

Пиърс Броснан

За ролите на патриарха на бизнеса и съпругата му Ричи преговаря с Пиърс Борснан (изиграл Джеймс Бонд в няколко филма) и Хелън Мирън, която последно работи по уестърна 1923 на Тайлър Шеридън.

Хелън Мирън

Източник: GettyImages

Хелън Мирън

За ролята на човека, нает да оправи проблемите им, Ричи се надява да спечели отново Том Харди ("Венъм", "Моторджии"). Двамата са работили заедно в "Рокендрола", където Харди беше в ролята на Хубавеца Боб.

За момента се знае, че сериите на The Associate ще бъдат дълги по час, но няма яснота кога започва работата по сериала, пишат Deadline.