Когато стане дума за известно семейство, което буди у нас известна доза възхищение, веднага се сещаме за Том Брейди и Жизел Бюндхен.

Жизел Бюндхен, Том Брейди и романтичната им ваканция в Коста Рика

Секси ваканцията на Жизел Бюндхен и Том Брейди в Коста Рика

Романтика по време на коронавирус

Тези двамата са супер успешни и заети, но въпреки това намират време да отглеждат и двете си деца. Но както при всички останали семейства, и при тях не всичко е цветя и рози.

По принцип не сме свикнали Том Брейди да разкрива неща от личния си живот, но пред Хуърд Стърн се отпусна. За предаването му за SiriusXM Брейди реши да сподели през какви препятствия е преминал бракът им.

Брейди казва, че преди няколко години съпругата му е смятала, че той не допринася достатъчно за семейството. И тук не говорим за финанси, разбира се, а за грижи за децата и къщата.

Това е било така, защото през сезона Том Брейди е бил зает с мачовете и постоянно е пътувал из страната, пише Fox News. Но дори след края на сезона е искал да свърши други бизнес неща и да започне подготовка за следващия сезон.

Всичко това е вбесило Жизел Бюндхен и Брейди е трябвало да промени начина си на мислене и да помага повече на съпругата си.

Жизел Бюндхен, пушенето и как моделът се е отказал от вредните навици

Как Жизел Бюндхен се е отказала от вредните навици

Промяната не е лесна, но е сладка

Двамата дори са преминали през терапия за двойки, а всичко за него се е преобърнало, когато е прочел прочувствено писмо, написано от Жизел за него. Том Брейди казва, че и до днес пази писмото, защото то му служи като напомняне, че не бива да пренебрегва съпругата и децата си.