В игри и закачки отново неусетно измина първият месец от годината. Отново нямаме представа кога това се случи, но започнахме да свикваме...

Neymar: The Perfect Chaos, The Journalist и новите филми и сериали на Netflix през януари

Новите филми и сериали на Netflix през януари

Ето и какво ни очаква

И да не свикнем, няма кой да ни пита, така че просто можем да се понесем по течението. А в Netflix то винаги е бурно, защото има какво да се гледа и няма място за скука. Ето и какво ни грабна окото през февруари:

The Tinder Swindler

Започваме месеца на любовта с един доста интересен документален филм. Той, разбира се, е на вечната тема за намирането на любовта и перфектния мъж.

В днешно време тази задача е сякаш по-лесна... заради социалните мрежи. И всички приложения за запознанства, естествено. Докато Сесили прекарва часове в разглеждане на снимки, се появява идеалният кандидат за сърцето ѝ.

Той е милионер и тя първоначално се усъмнява в това, но въпросният мъж бързо успява да спечели и доверието ѝ, освен симпатиите. Бързо обаче Сесили разбира, че просто е поредната жертва в добре замислен план.

Спира да бъде жертва, когато успява да се свърже с други жени, които също са били мишени на измамника. И следва отмъщение.

The Tinder Swindler е в Netflix от 2 февруари

Space Force

След доста успешен първи сезон е време за втори. И ако в първи новосъздаденото звено към военните на САЩ имаше задачата да изпрати човек на Луната, то сега картинката не е толкова оптимистична.

Генерал Марк Неърд (Стив Карел) и хората му ще трябва да докажат на администрацията на президента, че от тях има полза и не трябва да бъдат закривани.

Е, това ще бъде доста трудно, защото наистина е спорно каква е ползата от Space Force, но пък със сигурност ще бъде забавно.

Space Force е в Netflix от 18 февруари

Downfall: The Case Against Boeing

Завършваме месеца така, както го започнахме - с документалистика. Този път няма да изследваме любовта, а нещо съвсем различно.

Downfall: The Case Against Boeing ще ни покаже как неглижирането на проблемите и корпоративната алчност довеждат до разбиването на два самолета Boeing MAX 737. И то в рамките само на пет месеца...

С помощта на авиационни експерти, журналисти и бивши служители на Boeing ще разберем какво точно се е случило и какви са причините за тези трагедии.

Downfall: The Case Against Boeing е в Netflix от 18 февруари

През месеца може да обърнем внимание и на Murderville (3 февруари), Texas Chainsaw Massacre (18 февруари), Race: Bubba Wallace (22 февруари) и Vikings: Valhalla (25 февруари).