След "Две димящи дула" и "Гепи" знаем, че каквото и да направи Гай Ричи, винаги ще става за гледане. Дори и да разказва детски приказки, като в "Аладин". Нищо детско обаче няма в най-новия проект, с който се е захванал англичанинът.

The Witcher, Хенри Кавил, Лиъм Хемсуърт и изненадващата новина за отказа на героя от сериала

Изненадващият отказ на Хенри Кавил от The Witcher

Ето кой ще заеме мястото му

Ричи ще е на режисьорския стол, а Джери Брукхаймер ще продуцира The Ministry Of Ungentlemanly Warfare - шпионски екшън, чието действие се развива през Втората световна война.

Филмът е адаптация по едноименния роман на Демиън Луис, базиран на действителни факти, в който се проследява създаването на тайна операционна група, която да се противопостави на нацистите във Великобритания.

Снимка 526750

Източник: GettyImages

Мозъците зад нея са Уинстън Чърчил и авторът на романите за Джеймс Бонд Йън Флеминг, а на чело й стои английският аристократ Гюс Марч-Филипс. Точно в тази роля ще видим Хенри Кавил, който съвсем наскоро се "отказа" от "Вещерът".

Компания ще му прави Ейса Гонсалес, чийто път в Холивуд продължава стремително нагоре. Тя ще е в ролята на безмилостна снайперистка със завидни шпионски умения - доста секси, бихме казали.

Все още не са ясни актьорите, които участват в останалите роли в The Ministry Of Ungentlemanly Warfare. Няма как да не се сетим и за "Гадни копилета" на Тарантино, който доста напомня дотук сюжета на предстоящия филм на Гай Ричи.

Снимките на The Ministry Of Ungentlemanly Warfare започват през януари 2023 г. в Турция, съобщават ни от Deadline.