Още с новината, че HBO ще се захванат с адаптирането на The Last of Us ни беше ясно, че интересът към сериала ще бъде наистина голям. И се оказваме прави.

"The Last Of Us: Последните оцелели", епизод 5 и какво ни подсказва тийзърът за него

Епизод 5 на "The Last Of Us: Последните оцелели" идва по-рано с още по-големи чудовища

Ето и какво да очакваме от него

Към момента са излъчени четири епизода от "The Last Of Us: Последните оцелели", а само след няколко дни в HBO Max ще бъде пуснат и пети. Интересното е, че рейтингът на всеки следващ е все по-висок.

От Deadline разбираме, че за момента четвъртият е събрал най-много гледания в САЩ в неделя, когато дебютира. Става дума за 7.5 милиона души, което е със 17% повече от трети епизод, който бе гледан от 6.4 милиона.

За да очертаем успеха на всеки следваш епизод, ще споменем, че втори бе гледан от 5.7 милиона зрители, а първи към момента от най-малко - 4.7 милиона. Високият рейтинг на четвърти епизод пък е на фона на доста сериозна конкуренция в лицето на церемонията по връчването на наградите Грами.

"The Last Of Us: Последните оцелели", епизод 3, разделението между зрители и критици и какви са големи промени с играта

Епизодът на "The Last Of Us: Последните оцелели", който предизвика полемики

Добър или не е трети епизод на сериала

Но тази неделя, 12 февруари, нещата ще са малко по-различни, защото тогава ще се проведе Супербоул и за да избегнат конкуренцията, от HBO са взели решението да изместят премиерата на епизода за петък. А у нас той ще бъде наличен в ранните часове на събота, 11 февруари.