Наистина доста неусетно преполовихме първия сезон на "The Last Of Us: Последните оцелели" и всеки следващ епизод ни се струва все по-интересен.

"The Last Of Us: Последните оцелели", епизод 5 и какво ни подсказва тийзърът за него

Епизод 5 на "The Last Of Us: Последните оцелели" идва по-рано с още по-големи чудовища

Ето и какво да очакваме от него

Просто защото премеждията пред Джоел (Педро Паскал) и Ели (Бела Рамзи) нямат край, но поне до момента те успяват да се справят с всяко изпитание.

А в епизод пет изпитанията не бяха никак малко. И физически, и емоционални. И така ще бъде интересно да видим какво ще се случи в шести епизод, който вече има и тийзър. Който не е иска спойлери за пети епизод е добре да спре с четенето тук.

Тийзърът на пести епизод ни показва, че Ели все още преживява загубата на Хенри и малкия му брат. Тя дори споделя на Джоел за опита си да спаси от инфектиране малчугана чрез кръвта си, който се оказа неуспешен.

Нещо, което определено ще я разклати, защото очевидно кръвта ѝ не е достатъчна, за да бъде използвана като лек. В шести епизод обаче най-сетне двамата ще достигнат до брата на Джоел - Томи (Габриел Луна).

"The Last Of Us: Последните оцелели", гледанията на епизодите до момента и колко са те

Рейтингът на "The Last Of Us: Последните оцелели" продължава да расте

Никой не може да спре сериала

Тийзърът ни подсказва, че той се е установил в укрепен град, свободен от заразата и от FEDRA. Но първите срещу между двамата братя не минават кой знае колко гладко, защото Томи очевидно е променен човек и не може да си прости всички убийства, които двамата са извършили през годините.

Шести епизод на "The Last Of Us: Последните оцелели" ще бъде в HBO Max oт 20 февруари.