Илон Мъск неведнъж ни е доказвал, че каквото и да реши да продава, все ще се намери кой да го купи. Под логото на Tesla сме виждали не само електромобили, но и различни хрумки на милиардера като огнехвъргачки или пък бутилки с текила.

Илон Мъск, Марс и как ще изглежда първоначално животът на Червената планета

Как ще изглежда животът на Марс според Мъск

Гледаме и му вярваме

Този пък той ни изненада със... свирка. Cyberwhistle е премиум продукт с колекционерска стойност в ограничена наличност, вдъхновен от Tesla Cybertruck. Направен е от медицинска неръждаема стомана с полирано покритие и идва в елегантна кутия.

Цената на свирката е 50 долара и бе изчерпана само за два часа след пускането й в онлайн магазина на марката, похвали се Мъск в Twitter. Но така и не разбрахме в колко бройки е била произведена.

Милиардерът пък не пропусна да направи реклама на нестандартния продукт точно в свой стил. Той подкани милионите си последователи да не си дават парите за "глупавата" кърпичка за почистване на Apple, която струва 19 долара, а вместо това да си купят Cyberwhistle, предава Business Insider.

Tesla Cybertruck и кога ще се появи новият пикап

Кога ще се появи Tesla Cybertruck

Ще трябва да почакаме

Очевидно Tesla няма да спре дотук с продуктите, вдъхновени от Cybertruck. Наскоро компанията е патентовала името Cyberquad, зад което се крие АТВ за деца на цена 1900 долара, което се очаква да бъде налично до края на годината. А след това вероятно ще се появи версия и за големи.