В епизода на "Мен не ме мислете" тази вечер много въпроси ще намерят своя отговор.

Нов скандал и още любовна мъка в седмия епизод от трети сезон на “Мен не ме мислете”

Нов скандал и още любовна мъка в “Мен не ме мислете”

Вирее ли любов без доверие

От една страна ще можем да проследим как се развиват отношенията между Ася (Дария Симеонова) и адвокат Пламен Брезов (Пламен Димов), които ще се разгорят и двамата трудно ще могат да ги прикрият.

При другите влюбени, Яна (Весела Бабинова) и Христо (Иван Юруков) пък, нещата няма да са чак толкова спокойни. Те ще бъдат обезпокоени от онлайн комуникацията на малката Мария с непознат и ще решат да участват в акция за залавянето му. След като премине през бързо обучение от Мария, Христо ще влезе в контакт с непознатия, като се представи за дъщеря си.

Снимка 617024

Източник: bTV

Ирена ще се срещне отново с доктор Кирилов и след голямо раздразнение от нейна страна най-после ще станат ясни какви са истинските намерения на лекаря.

Обратно в адвокатската кантора Ася ще се засече с Пламен и двамата ще се опитат да прикрият факта, че се познават. Въпреки шока от срещата, Ася ще сподели пред Мартин за проблем със свои клиенти, които я обвиняват в кражба. Пламен ще се включи решително и ще ѝ помогне да се справи със засуканата ситуация. На Мартин обаче няма да му убегне, че Пламен гледа Ася с хищнически поглед и ще го предупреди да стои далеч от нея.

Снимка 617026

Източник: bTV

Ситуацията с Мария ще приключи със сложна, добре организирана акция с участието и на полицията, която ще разкрие кой е престъпникът, който я тормози, а истината ще се окаже неочаквана за всички.

Официално предложение за брак и подарък-изненада в шестия епизод на сериала “Мен не ме мислете”

Официално предложение за брак и подарък-изненада в “Мен не ме мислете”

Какво да очакваме в новия епизод

"Мен не ме мислете" e в петък, от 21 ч. по bTV