По родните телевизии отдавна вече плъзнаха повечето предавания, станали известни на Запад. Свикнали сме и с това, че през някой друг сезон се появява и още някоя нова продукция. Нова за нашите ширини, факт, но не и за доста други държави.

24Kitchen, "Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи", "В търсене на кулинарен автор с Джейми Оливър" и новите поредици

Гордън Рамзи и Джейми Оливър ще сбъдват мечти

Ето какво предстои да видим в новите им предавания

Миналата година например по екраните тръгна българската версия на "Ергенът". И както и се очакваше, предаването привлече голям зрителски интерес. Нямаше и как иначе, вероятно на всички ни е ясно, че с предаванията, заимствани от чуждестранните формати, грешки рядко стават. Все пак, затова и се правят по лиценз.

А и тъкмо затова очакваме стартът на новото предаване, което скоро ще бъде в ефир, също да тръне гладко. Става дума за "Звездите в нас", което е по лиценз на световния телевизионен формат "Starstruck", а у нас започва да се излъчва за първи път от 11 септември (неделя) по Нова телевизия.

Снимка 586727

Източник: Facebook / Звездите в нас

Предаването ще забавлява зрителите с имитации на известни изпълнители, представени от участници, които са предварително одобрени на кастинг. Любопитното е, че те изобщо може и да нямат физическа прилика помежду си или пък дори същите умения. Ограничения за стил, жанр или епоха също няма и по всичко изглежда, че на сцената на "Звездите в нас" ще се развихрят смели артистични експериментатори.

И за да им се получи на участниците имитацията максимално убедителна, освен на своите качества, те ще могат да разчитат и на професионални вокални специалисти, гримьори, фризьори, както и модни стилисти. Явно е, че от продукцията са се постарали да осигурят всичко необходимо, за да бъде шоуто запомнящо се. А и не се съмняваме, че то ще бъде точно такова и за победителя на финала, който ще си тръгне с голямата награда от 50 000 лева.

Снимка 586726

Източник: Facebook / Звездите в нас

На него предполагаме изобщо няма да му е лесно, защото конкуренцията от над трите хиляди желаещи да се включат, се е стопила до 90. И това хич не е малко, но точно толкова ще са участниците в първия сезон на "Звездите в нас" у нас. По пътя към победата пък изпълненията им ще оценява жури от добре познати екранни лица. Това са Софи Маринова, ТИТА, Виктор Калев и Добрин Векилов - Дони. А както и на всяко друго себеуважаващо се предаване, на "Звездите в нас" също няма да му липсват водещи. Мария Игнатова и Ненчо Балабанов са тандемът, който ще преведе зрителите през всички имитаторски битки на участниците.

Кристен Стюарт и телевизионното предаване за ловци на духове по идея на актрисата и преживяванията ѝ с паранормалното

Кристен Стюарт в търсене на ловци на духове

С какво ново се е захванала актрисата

Време е те да се затичат към стаята с реквизита и да се "въоръжат", защото първата започва на 11 септември, неделя, от 20:00 ч. по Нова телевизия.