В повечето случаи по време на участие изпълнителите са готови на всичко, за да дадат на екзалтираната публика точно това, което тя иска - шоу и як купон.

И ако на някои изпълнения се мятат салфетки, то на други се уринира на сцената. Е, не е често срещана практика, но е факт, че от дъжд на вятър се чува за някой метал или рок изпълнител, който решава да се облекчи или на сцената, или върху феновете си.

Нещо като комбинация от двете пък е решила да направила София Уриста, вокалистката на групата Brass Against. Според New York Post миналата седмица 36-годишната изпълнителка и групата ѝ са свирили на фестивала Rockville.

Тя е приветствала публиката, като е заявила, че много ѝ се ходи до тоалетната. Но понеже няма време за губене е поканила един от феновете, които са били близо до сцената. Инструктирала го е да легне по гръб на земята, а след това е свалила панталоните си до коленете и е уринирала върху лицето му.

Видеа от случилото се обикалят социалните мрежи, като повечето коментари са негативни и определят действията на Уриста като "отвратителни". В профила си в Instagram София Уриста все пак реши да се извини за действията си.

Тя пише, че винаги се е опитвала да достига до лимита на музиката, но на това изпълнение е отишла малко по-далеч. Уриста твърди, че уринирането ѝ върху фен не е проява на неуважение и иска да се извини на всички, които са се почувствали засегнати от действията ѝ.

И на по-голямата част от хората в социалните мрежи може случилото се да им се струва странно, но под изявлението на изпълнителката могат да бъдат прочетени не един и два коментара на други музиканти, които смятат, че няма за какво да се извинява, защото е рокаджийка.

Моделът Камила Коста пък смята, че хората са станали твърде чувствителни, а уринирането на София Уриста върху фен е най-рокаджийското нещо, което е виждала някога. 

От New York Post припомнят, че Уриста не е първата, която си позволява подобни неща на сцената. През 1986 г. Гиби Хайнс от Butthole Surfers прави секс на сцената с едно от момичетата от балета. Иги Поп пък не един и два пъти е повръщал върху феновете си.