Като един от най-обещаващите млади актьори в Холивуд, е очаквано да виждаме Тимъти Шаламе все по-често в различни роли в предстоящия филми. След като си спечели доста фенове, но и одобрението на критиците с участията си в "Призови ме с твоето име" и двете части на "Дюн," той вече работи усилено по новите си проекти. А те се задават един след друг.

Тимъти Шаламе и Ел Фанинг в любовен триъгълник в биографичния A Complete Unknown

Тимъти Шаламе и Ел Фанинг в любовен триъгълник в биографичния A Complete Unknown

Първи трейлър на филма за Боб Дилън

Последно научихме, че 28-годишният актьор ще си партнира с Гуинет Полтроу в Marty Supreme - филм, вдъхновен от реалния живот на професионалния пинг-понг състезател Марти Райсман. Снимките вече текат усилено, докато ние междувременно пък се подготвяме да видим друго ново заглавие с Тимъти Шаламе в главната роля - "Напълно непознат".

За биографичната драма, разказваща живота на Боб Дилън, всъщност знаем не от скоро. Преди два месеца вече видяхме и първи тийзър, а сега вече е пуснат и официалният трейлър на филма. Освен това е ясна и датата, на която ще тръгне премиерно по кината у нас.

Въпреки че ще трябва да се въоръжим с търпение до 7 февруари, няма как да не хвърлим поглед към новите кадри в над двеминутното видео. А то ни загатва, че ролята на Боб Дилън може и да се окаже една от най-силните за Тимъти Шаламе досега.

От трейлъра става ясно, че във филма актьорът смело предизвиква и певческите си умения. Докато героят му пристига в Ню Йорк от Минесота, го чуваме да изпълнява "Girl From the North Country".

Проследяваме и срещата на фолк музиканта с Джоан Байз, изиграна от Моника Барбаро. Помежду им се заформя романтика, но отношенията се трансформират в любовен триъгълник с пристигането на Силви Русо (в ролята е Ел Фанинг), чийто първообраз е Сюз Ротоло - тогавашната приятелка на Боб Дилън.

Освен ключовите моменти от личния живот на музиканта, филмът показва и промяната в стила му, когато включва електрическа китара в песента си "Like a Rolling Stone". Този момент поражда истинско разделение у феновете му. Докато една част от тях одобряват новата посока, в която е поел, другата го смятат за предател на фолк музиката.

Засега очакванията към биографичния филм за Боб Дилън са предпазливо оптимистични, като Тимъти Шаламе вече получи похвали за изпълнението си на "A Hard Rain"s A-Gonna Fall" в тийзъра на филма. Актьорът вече е доказвал музикалния си талант в "Уонка", който излезе миналата година и заложи изцяло на неговия глас за изпълненията. Предвид опита, който има вече, не би било изненадващо Тимъти Шаламе дори да надскочи себе си в с "Напълно непознат".

Актьори, придобили впечатляващи умения за роля

Актьори, придобили впечатляващи умения за роля

Талант и усилия, достойни за награда

Филмът е базиран на книгата на Илайджа Уолд от 2015 г. Dylan Goes Electric!. Режисьор е Джеймс Манголд, който заедно с Джей Кокс пише и сценария.

Освен Тимъти Шаламе в главната роля, ще видим и актьорите Едуард Нортън като Пит Сийгър, Бойд Холбрук като Джони Кеш, както и П. Дж. Бърн, Скут Макнайри, Дан Фоглър, Уил Харисън и други.

"Напълно непознат" се очаква по кината у нас от 7 февруари