Повечето сериали се опитват по различни начини да привлекат интереса на хората. Някои с доста екшън, други с мистерии, които не дават мира на зрителите.

Има и такива като Sex/Life, които са толкова пикантни, че наистина няма как да не привлекат интереса на доста хора. Е, специално в този случай мненията се разминават, защото има хора, които смятат, че сериалът на Netflix минава границата и е леко вулгарен.

Факт е обаче, че с първия си сезон привлече доста зрители през 2021 г. И не след дълго дойде новината, че втори сезон ще има. Но за голямо разочарование на феновете на Sex/Life чакането продължава. Е, вече знаем кога най-сетне ще видим втори сезон.

От кратък тийзър, разпространен от стрийминг платформата, става ясно, че сезон две ще бъде пуснат на 2 март. Подсказано ни е, че драмата и любовният триъгълник между Били (Сара Шахи), Купър (Майк Вогъл) и Брад (Адам Димос) няма да затихне.

Your Place or Mine, Formula 1: Drive to Survive и новите филми и сериали на Netflix през февруари

Новите филми и сериали на Netflix през февруари

Ето какво ни очаква през най-краткия месец от годината

Загатнато ни е, също че предстоящият сезон ще продължи създадената от предходния традиция секс сцените да бъдат толкова горещи, че да ни се налага да отваряме прозореца, за да се охладим.