Февруари е тук и вечната чуденка какво да се гледа продължава с пълна сила. Разбира се, разнообразието е доста голямо, така че няма да е чак толкова трудно.

The Pale Blue Eye, Pamela, a love story и новите филми и сериали на Netflix през януари

Новите филми и сериали на Netflix през януари

The Pale Blue Eye Pamela, a love story

И за пореден месец Netflix са подготвили един куп нови продукции, с които да се опитат да ни привлекат интереса. Ето и кои филми и сериали ни привлякоха вниманието през февруари.

Bill Russell: Legend

От години в света на баскетбола се води задочния спор кой е най-великият баскетболист. Като най-често споменаваните имена са тези на Леброн Джеймс и Майкъл Джордан. Но през годините в NBA са играли и други велики баскетболисти, които заслужават уважение.

Бил Ръсел е един от тях и този документален филм има за цел да отдаде почит на кариерата му на паркета и всичко, което е постигнал извън него. 

Интересното е, че ще видим и последното интервю, което легендата даде преди да почине през миналата година. А включване ще имат и негови приятели като Стеф Къри, Крис Пол, Меджик Джонсън и Лари Бърд.

Bill Russell: Legend е в Netflix от 8 февруари

Your Place or Mine

Продължаваме на романтична тематика с една комедия, в която заедно на екран ще видим Аштън Кътчър и Рийз Уидърспун.

Деби и Питър са стари приятели, които все още поддържат връзка, но животите им са коренно различни. Докато тя живее със сина си в Лос Анджелис, той е на другия край на страната - в Ню Йорк.

Един телефонен разговор обаче ги кара да направят нещо лудо - да разменят местата си. Деби да отиде в Ню Йорк, докато Питър в Лос Анджелис, за да се грижи за сина ѝ. След няколко странни случки двамата разбират, че всъщност толкова много време са били не само далеч един от друг, но и далеч от любовта.

Your Place or Mine е в Netflix от 10 февруари

Formula 1: Drive to Survive

Завършваме месеца на висока скорост с петия сезон на документалната поредица, която проследява сезоните във F1.

Този сезон на поредицата ще ни заведе зад кулисите на състезателния сезон 2022, в който титлата бе спечелена отново от Макс Верстапен.

Отново ще видим интервюта с пилотите и кадри, които живите предавания на състезанията не ни показват. И всичко това, за да разберем колко конкурентна среда е F1. 

Formula 1: Drive to Survive е в Netflix от 24 февруари

През най-краткия месец от годината може да обърнем внимание също на четвърти сезон на You (9 февруари), The Law According to Lidia Poët (15 февруари) и Community Squad (17 февруари).