Въпреки всички противоречия около него, очакваме с нетърпение And Just Like That - сериалът, който ще продължи историята на три от четирите героини на култовия ситком "Сексът и градът". Делят ни дни от него...

А междувременно звездата му - Сара Джесика Паркър, е на корицата на Vogue.

56-годишната актриса отново ще влезе в обувките на Кари Брадшоу - писателка и авторка на рубрика за любовния живот на жените в Ню Йорк. И този път ще научим какъв е той за нюйоркчанките, минали 50-те.

В интервюто си за модната библия именно възрастта е една от основните теми, които Паркър обсъжда. "Всеки се чувства длъжен да се изкаже по темата. "Тя има много бръчки" или "Тя няма достатъчно бръчки". Сякаш хората не са ОК, ако сме напълно доволни от това какви сме днес. Независимо дали сме избрали да остаряваме естествено и да не сме перфектни, или пък сме направили процедури, от които се чувстваме по-добре".

Актрисата допълва, че е напълно наясно как изглежда и просто така стоят нещата. "Какво се очаква да направя? Да спра да остарявам? Да изчезна?", казва тя пред Vogue.

Разбира се, налага й се да отговори и на въпроса за липсата на Ким Катрал и героинята й Саманта Джоунс от оригиналния сериал. "Имаме някои нови герои, имаме и такива, които не участват повече", отговаря лаконично Сара Джесика Паркър.

Премиерата на And Just Like That е през декември по НВО.