Хората, които обожават хубавите романтични комедии (сред тях сме и ние), със сигурност имат дълъг списък с филми от този жанр, които гледат отново и отново.

Сандра Бълок, Киану Рийвс и какво актрисата разкрива за отношенията им пред Esquire

Сандра Бълок разказва за отношенията си с Киану Рийвс

Какви спомени само

В нашия го има и "Предложението" (2009 г.). Филмът с Райън Рейнолдс и Сандра Бълок е просто класика в жанра и трудно може да му омръзне на човек да го гледа.

В подкаста на Адам Рей About Last Night Сандра Бълок реши да разкрие доста интересни подробности около една от пикантните сцени във филма. А именно тази, в която и тя, и Рейнолдс са голи, и за капак на всичко се засичат по едно и също време в стаята.

Актрисата казва, че интимните им части са били покрити със специални лепенки с телесен цвят, а косата ѝ е била предвидливо спусната над гърдите. На снимачната площадка са били едва шепа хора, за да може им е по-комфортно.

Сандра Бълок шеговито казва, че не е поглеждала под кръста на Рейнолдс, но е била сигурна, че всичко е било прибрано и на мястото си. Забавното идва обаче, когато тя трябва да легне върху Рейнолдс, докато неговите колена са свити пред гърдите.

В този момент Бълок твърди, че режисьорката на "Предложението" - Ан Флетчър, се е провикнала, че заради позата част от половите органи на Рейнолдс са на показ. Актрисата отново шеговито казва, че не е погледнала, но присъстващите хора в помещението са търсели начин да се доберат до монитор, за да видят.

Райън Рейнолдс, Innovator Awards 2021, тревожността, семейството и защо е решил да си вземе почивка от киното

Защо Райън Рейнолдс иска почивка от киното

Дори най-добрите имат своите проблеми

Но това въобще не е смутило Райън Рейнолдс, а Бълок казва, че му се възхищава за това, пише Metro.co.uk.