През последните няколко години спокойно можем да кажем, че Райън Рейнолдс е сериозна конкуренция на Дуейн Джонсън, когато стане дума за натоварен работен график.

Райън Рейнолдс, Spirited, почивката и какви са плановете на звездата относно киното

Новината, която Райън Рейнолдс пусна между редовете

Какво планува актьорът

Канадският актьор буквално не се спира, но съвсем наскоро от негов пост в Instagram разбрахме, че обмисля да си вземе почивка от снимачната площадка. Без обаче да даде повече контекст към решението си.

Преди няколко дни Рейнодлс присъстваше на наградите Innovator Awards 2021, организирани от The Wall Street Journal, където освен че получи статуетка за иноватор в сферата на предприемачеството и развлеченията, поясни защо му е необходима почивка от киното.

Снимка 552431

Източник: GettyImages

Пред The Hollywood Reporter Райън Рейнолдс казва, че всъщност иска да освободи повече от времето си, за да може да го прекара със семейството си. "Нали знаете, това време не може да се върне обратно", допълва актьорът.

Рейнолдс и съпругата му Блейк Лайвли имат три деца - Джеймс (6 г.), Инез (5 г.) и Бети (2 г.). А докато получаваше наградата си на церемонията не пропусна да благодари на Лайвли за подкрепата, която му указва, пише People.

Според актьора, съпругата му го тласка към висини, които никога дори не си е мислел, че може да достигне. За ноемврийския брой на WSJ. Magazine пък казва, че в повечето случай се преработва, за да може по този начин да съхрани психичното си здраве.

Райън Рейнолдс вече е споделял, че от дете е склонен към депресия, като сега казва, че има проблеми и с тревожността. И именно работата се явява неговото спасение. "Склонен съм да отхапвам повече, отколкото мога да сдъвча."

Райън Рейнолдс, депресията и защо от дете е склонен към нея

Защо Райън Рейнолдс е склонен към депресия

И как се справя с проблема

Но постоянното преработване също не е добра опция, затова и актьорът е решил да разреди малко графика си и в него семейството да е преден план.