Емоциите от тазгодишното световно най-вероятно ще ни държат още дълго. Предвид драматичния финал, при който Аржентина победи Франция след изпълнение на дузпи, сигурно ще сме на тръни поне до следващото първенство.

Мондиал 2022, Google Search, Сундар Пичай и новината за високия трафик по време на финала

Финалът на Мондиал 2022 превъртя и Google

Целият свят се е вълнувал от едно нещо

Една влюбена двойка от Индия едва ли също някога ще забрави датата 18 декември 2022 г. И то поради цели две причини. Едната е именно финала на световното, а другата - сватбата им. Точно така - денят, в който се женят, съвпада с датата на последния мач от първенството.

Всъщност жителите на южния индийски щат Керала винаги са се отличавали с любовта си към футбола. Затова и неделя, 18 декември, е била специална за тях. Тогава те са се подготвяли да гледат мача между Аржентина и Франция. Любопитно е, че множество екрани са били поставени из целия щат, за да съберат хиляди фенове да гледат двубоя. Освен това аржентински и френски знамена са се веели по улиците.

Междувременно на Сачин и Атира им предстои да си кажат заветното "Да". Това обаче далеч не им пречи да покажат и отдадеността си към футбола. Затова решават да се оженят, като върху празничните си облекла слагат и футболни фланелки на отбора, който подкрепят. Сачин се оказва пламенен фен на Лионел Меси и Аржентина, а жена му Атира - на Килиан Мбапе и отбора на Франция, пише BBC.

Мондиал 2022, Лео Меси, Кристиано Роналдо и рекордът за най-харесвана снимка в Instagram

Лео Меси продължава да чупи рекорди

Не само на терена

Така, часове преди двата отбора да се срещнат за финалния мач, влюбените се женят на церемония, проведена в град Кочи. Според местен вестник, щом е приключила сватбата, те веднага са се отправили вкъщи, за стигнат навреме за старта на финала на тазгодишното световно.