В общи линии можем да кажем, че Ромео Бекъм е поел по пътя на баща си Дейвид, защото вече подписа първия си професионален футболен договор.

Ромео Бекъм, Дейвид Бекъм и първият професионален договор на Ромео с Форт Лодърдейл

Ромео Бекъм влиза в професионалния футбол

Очаква се да дебютира още този уикенд

19-годишният Ромео дори записа първо участие за Форд Лодърдейл - дъщерния отбор на Интер Маями, който е притежаван от Дейвид Бекъм. В отбора играе и Хаври Невил, който е син на друг известен футболист - Фил Невил.

В момента Фил е наставник на Интер Маями, като отборът не се представя особено впечатляващо от началото на сезона. Но това не означава, че Невил не следи изкъсо както сина си, така и този на Дейвид, за да могат в близко бъдеще да се присъединят към MLS.

Според The Sun, лично Дейвид Бекъм е отишъл при треньора, за да му каже, че трябва да бъде по-твърд и суров с Ромео, отколкото е с останалите. Причината е, че синът на Дейвид трябва да работи по-усърдно, за да заслужи мястото си в отбора.

Ромео Бекъм, Миа Рийгън, Уимбълдън и първата им официална снимка заедно

Какво се случва с Ромео Бекъм

Колко пораснал е синът на Виктория и Дейвид Бекъм

Защото върху него ще бъдат проектирани много надежди и изисквания, с които трябва да се справи. Но Фил Невил смята, че Ромео е здраво стъпил на земята и ще се справи с предизвикателствата.