Като малък всеки от нас е имал някаква мечта, която тогава му се е струвала напълно осъществима. От пожарникар и полицай до лекар или пък космонавт.

Рийз Уидърспун, Дийкън Филип и първата песен на сина на актрисата

С какво ни изненада синът на Рийз Уидърспун

Ще чуем всичко в петък

Не са много хората, които могат да кажат, че са последвали детските си мечти и са ги осъществили. Но не само, защото са били доста висока летва - все пак, не всеки може да спасява животи и да се рее в космоса.

Като малка Рийз Уидърспун също е имала мечта, която към момента остава неосъществена, но пък знае ли човек накъде ще задуха вятърът.

В профила си в Instagram актрисата сподели своя снимка от детските си години, на която е супер сладка. Но не това е фокусът на поста. Към него Уидърспун пише, че в трети клас учителката ѝ я е попитала каква иска да стане, когато порасне голяма.

Quibi, Fierce Queens, Рийз Уидърспун и обвиненята, че е взела 6 милиона долара

Обвиненията срещу Рийз Уидърспун

Наистина ли е взела 6 милиона за участието си в документална поредица

А отговорът ѝ е бил, че иска да стане президент на САЩ и по този начин да се превърне в първата жена на този пост. И типично по детски съучениците на Рийз са се разсмели, но учителката ѝ е казала, че ако някой ден се кандидатира, то тя ще е първият човек, който ще гласува за нея.

Целият пост за мечтата да бъде президент пък е посветен на факта, че кандидатът за президент на САЩ - Джо Байдън, избра Камала Харис за свои кандидат за вицепрезидент.

Рийз Уидърспун, претоварването и какво я кара да плаче

Какво кара Рийз Уидърспун да плаче

И големите момичета плачат