Джъстин Тимбърлейк изгря още преди години с музикалния си талант, но от известно време се подвизава и като актьор. Една от най-известните му роли е в комедията "По приятелски", където си партнира с Мила Кунис. Скоро обаче ще видим Джъстин в една малко по-различна светлина, а именно - тази на лошо момче.

Нина Добрев и Джъстин Тимбърлейк - как една звездна сватба ги събра

Какво събра Нина Добрев и Джъстин Тимбърлейк

Незабравим спомен

Новият филм с негово участие е озаглавен Reptile и е криминален трилър, за който западните медии пишат, че носи духа на сериала "Истински детектив".

Освен Джъстин Тимбърлейк, другият актьор с главна роля е Бенисио Дел Торо. Последният ще изиграе Никълс - закоравял детектив, който се опитва да разреши бруталното убийство на млад агент на недвижими имоти. Алисия Силвърстоун пък ще влезе в ролята на съпругата на детектива. Двамата с Бенисио Дел Торо вече са си партнирали в "Свръхбагаж" от 1997 г., припомнят ни от Entertainment Weekly.

Трейлърът на Reptile е вече факт и ни загатва опитите на детектива да разкрие убийството, ровейки се в досиета и разпитвайки героя на Джъстин Тимбърлейк. Той обаче не е единственият заподозрян. В историята замесени се оказват и най-добрият му приятел, един странен непознат и бивш съпруг.

"Мисля, че филмът ще бъде вълнуващ за хора, които обичат да гледат неща, които не знаят накъде ги водят, филми, които имат обрати и заблуждават. Мисля, че хора, които харесват напрежението на екрана, ще намерят нещо вълнуващо във филма", споделя Грант Сингър, за когото Reptile е режисьорски дебют.

Джъстин Тимбърлейк на 43

Джъстин Тимбърлейк в 26 факта

Защото някой днес има рожден ден

Световната премиера на филма ще е на Международния филмов фестивал в Торонто, след това ще се завърти в избрани кина от 29 септември, а на 6 октомври ще е вече наличен за гледане в Netflix.