Отстрани бракът на Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк изглежда, че върви леко като песен. Самите те не говорят често за семейния си живот и държат да го запазят възможно най-далеч от медийния интерес.

Джесика Бийл, Джъстин Тимбърлейк и снимката със синовете им

Джесика Бийл показа семейна снимка

Първата, откакто се роди вторият им син Финиъс

Съвсем наскоро обаче актрисата издаде как се чувства, откакто са си казали заветното "да".

Поводът за интервюто в Access Hollywood, в което тя споделя откровенията си, е предстоящата годишнина от сватбата ѝ с Джъстин Тимбърлейк. Двойката може да се похвали, че е заедно вече цяло десетилетие.

Съвсем очаквано, както при всяко семейно съжителство, тяхното също е преминало през своите "възходи" и "падения", признава Джесика. А че е "по-щастлива от всякога", както самата тя казва, личи и по нещо друго, което споделя - че се гордее с брака си и дори не е и усетила как е минало цялото това време.

"Понякога имам чувството, че 10 години просто са отлетели с едно мигване на окото, но усещам и че, о, боже, това е значително количество от нечий живот. Наистина съм горда с това."

Разбира се, няма как да не ни радва и нас щастието им. Бракът им определено е сред холивудските, които са за пример.

Джъстин Тимбърлейк, Джесика Бийл и тайното им COVID бебе

Джесика Бийл за "тайното COVID" бебе

Има какво да ни разкаже

Очевидно Джесика и Джъстин са също и повече от добри родители за децата си. Те имат двама синове - Сайлъс (6 г.) и Финиъс (1 г.).