Няма да повтаряме и потретваме колко силен беше първи сезон на антологичния сериал "Истински детектив". След него излязоха още два, но големите ни надежди са в предстоящия да излезе тази година четвърти.

Джоди Фостър, "Истински детектив", HBO и новината, че ще има четвърти сезон на сериала

"Истински детектив" се завръща за четвърти път

Джоди Фостър този път ще е в главната роля

Участието на Уди Харелсън и Матю Маконъхи, които играеха главните роли в първи, като продуценти на четвърти е сигурен знак за завръщането към мрачната атмосфера, с която ни спечелиха през 2014 г.

А тази година тя ще е буквално мрачна, защото действието ни пренася в Аляска по време на полярната нощ. Night Country е подзаглавието на новия сезон, в който в главните роли ще видим Джоди Фостър и професионалната боксьорка Кали Рейс.

Не крием радостта си да гледаме Фостър в сериал - нещо, което не ни се е случвало до момента. Тя ще е коравият детектив Лиз Данвърс. Заедно с детектив Еванджелин Наваро (Кали Рейс) ще разследват странен случай с осем мъже от арктическа изследователска станция, изчезнали безследно. Най-учудващото е, че са тръгнали боси в снега и минусовите температури.

В четвърти сезон на "Истински детектив" ще видим още Фиона Шоу, Фин Бенет, Кристофър Екълстоун. Премиерата е по-късно тази година по НВО Мах, пишат Variety.