Макар да участва в The Gray Man - един от най-актуалните филми на Netflix, който беше очакван месеци наред, Реге-Жан Пейдж продължава да е свързан най-вече с ролята, която го направи известен - Саймън Басет в Bridgerton.

The Gray Man, Netflix, братята Русо, Райън Гослинг и обявеното продължение на филма

Приключиха ли Netflix с The Gray Man

Ето какво се задава

34-годишният актьор може и да иска да избяга от образа на секссимвол, наложен от сериала, но ще му е трудно.

Още повече че именно ролята на Басет му печели участие в The Gray Man. Според самия Пейдж режисьорите Джо и Антъни Русо го избират за филма си, след възторжените отзиви на съпругите им за Bridgerton, разказва той пред The Tonight Show.

Снимка 582655

Източник: GettyImages

Братята Русо стигат и по-далеч в хвалбите си за английския актьор - според тях той е идеалният "наследник" на Даниел Крейг като Джеймс Бонд. "Той е фантастичен. Притежава повече харизма в кутрето си, отколкото повечето хора притежават в цялото си тяло", казва Джо Русо пред RadioTimes.com.

Снимка 582656

Източник: GettyImages

И допълва, че с удоволствие биха го гледали дори как чете на глас телефонния указател. Без съмнение въпросът кой ще е новият агент 007 е един от най-актуалните в киносредите, а ролята ще е огромен плюс за кариерата на Реге-Жан Пейдж. Дали обаче ще я получи, предстои да разберем.