Може и още да не ни се вярва, но Коледа е на едва една седмица (добре съвсем малко повече) разстояние от нас и вече нямаме търпение.

Дънди Атлетик и как тяхна топка, загубена по време на мач се озовава в Нидерландия

Как една топка "преплува" 600 километра

Ето това се казва история

Това определено е любимият ни празник по редица причина. Една от тях е, че някак хората сякаш стават една идея по-добри и мили. А и се осъществяват много благотворителни инициативи, които помагат на нуждаещи се.

Всяка година феновете на Реал Бетис са изградили една много интересна традиция. В последния домакински мач на отбора за годината феновете хвърлят от трибуните към терена всякакви плюшени играчки.

Единственото условие е те да не са по-големи от 35 сантиметра и в тях да няма батерии. Тази година това се случи на полувремето на мача с Реал Сосиедад, спечелен от домакините с категоричното 4:0. 

Всички тези кучета, котки, овце и динозаври, абе, като цяло плюшени играчки, ще бъдат подарени на деца в нужда за Коледа. А феновете на Бетис са имали още един голям повод за празнуване, защото отборът завръшва годината на трето място. А това е най-високата позиция, на която са завършвали годината от 1937 г. насам, пише The Guardian.