"Барби" определено е един от очакваните филми, защото прекалено много любимци на Холивуд са замесени в него.

"Барби", Ема Маки, Уил Фарел и новите попълнения към филма с Марго Роби

Още звезди ще участват във филма за Барби

Вече ни е трудно да ги преброим

От Грета Гъруиг и Ноа Баумбах, който са написали сценария (Гъруиг пък и режисира), до Марго Роби, Райън Гослинг, Ема Маки, Уил Фарел и Симу Лиу.

Все още не знаем подробности около филма, но пък се носят интересни слухове, че може да видим не само едно Барби. Кайл Бучанан от New York Times твърди, че във филма ще има няколко версии на Барби, както и няколко такива на Кен.

Освен Марго Роби, която ще бъде титулярното Барби, в ролята се смята, че ще видим Иса Рей и Хари Неф. А освен Райън Гослинг, като Кен ще се подвизават Нкути Гатва и Симу Лиу, пише Collider.

Разбира се, към момента няма как да знаем дали тези твърдения ще се окажат верни, но ни звучи доста интересно като концепция. Но може и наистина да има нещо вярно във всичко това, защото в интервю на Симу Лиу за The Independent става ясно, че е преминавал през доста интересни процедури.

Актьорът, придобил популярност от филма на Marvel "Шан-Чи и Легендата за десетте пръстена", казва, че за ролята си в "Бари" е трябвало да се обезкосми навсякъде по тялото. Нещо, което не му е харесало много, защото го определя като едно от най-болезнените преживявания в живота си.