"Домът на дракона" (House of the Dragon) е един от най-мащабните и гледани сериали на HBO и е съвсем нормално интересът към него да бъде голям.

Мистерията и теориите около един от драконите в "Домът на дракона"

Мистерията и теориите около един от драконите в "Домът на дракона"

Морски дим накара всички фенове да говорят за него

Толкова голям, че изтичането на информация и кадри се оказва невъзможно за предотвратяване. От Vartiety разбираме, че в социалните мрежи са изтекли кадри от последния осми епизод на сезон две.

Профил в TikTok е публикувал 14 видеа с обща продължителност от около 30 минути, които показват неизлъчвани сцени от финала на сезона, който трябва да видим идния понеделник.

Около три часа след това профилът е бил премахнат, но за това време видеата са събрали хиляди гледания и части от тях са споделени в други социални мрежи и форуми. Към момента не е ясно на какво се дължи това изтичане на кадри, но подобен сценарии се разигра преди финала на първи сезон.

Тогава целият епизод изтече по-рано от премиерната дата, а вина имаха партньори на HBO в дистрибутирането на сериала. Подобен проблем се наблюдаваше с Game of Thrones.

В осми епизод на "Домът на дракона" - най-сетне битки, дракони и кръв

В осми епизод на "Домът на дракона" - най-сетне битки, дракони и кръв

Финалът на втори сезон се очертава да бъде зрелищен

Изтичане на кадри имаше през почти всички осем сезона, а най-силно засегнат бе последният осми. Тогава няколко епизода намериха своя път в нелегални сайтове преди да бъдат официално излъчени.