Американската двойка травъл инфлуенсъри Кели Кастил и Коди Уоркмън имат един от най-увлекателните профили в Instagram, в който можем да прекараме часове.

Причините са няколко. Една е, че двойката е страшно секси, а другата - че посещават всякакви екзотични дестинации, а снимките им са просто уникални. 

До момента двамата са били в Тайланд, Виетнам, Шри Ланка, Филипините, Малдивите, Южна Африка и още много други райски кътчета по света.

На някои места ги виждаме да позират предизвикателно на безлюден плаж, а на други - да демонстрират акробатични умения по залез слънце.

Една от последните снимки в профила им обаче разгневи техните последователи в Instagram.

Кадърът е заснет в Бали и ни показва как Кели виси от външната страна на много висок басейн, а Коди, застанал отвътре, я държи, докато двамата се целуват.

Текстът под снимката, най-общо казано, е посветен на смелостта. И макар на нас лично да ни се струва, че кадърът е страхотен, много от последователите на двойката осъждат постъпката им.

Според много от мненията в коментарите това е чиста проява на глупост и не си струва да си рискуваш живота за една снимка.