И последният епизод от втори сезон на "Пороците на Токио" с Ансел Елгорт и Кен Уатанабе бе пуснат в HBO Max, така че вече знаем какво се случва в крайна сметка и каква е развръзката.

"Пороците на Токио" на HBO с Ансел Елгорт и истинската история на Джейк Аделстийн

"Пороците на Токио" - където истината за японската мафия се смесва с фикцията

Да, Джейк Аделстийн е реален човек, както и Якудза, но истински ли са историите му

Разбира се, няма да издаваме нищо, за да не разваляме кефа от гледането на някой, който все още или не е гледал епизода, или сериала като цяло.

Но е факт, че втори сезон даде отговор на големите въпроси, които първи постави. И поне с последния епизод не изглежда така сякаш може да видим трети сезон, но е много вероятно и да грешим. Остава въпросът може ли "Пороците на Токио" да има и трети сезон?

Джей Ти Роджърс и Алан Пол, които са създатели на сериала твърдят, че са измислили как той да продължи с поне още един сезон.

Двамата казват в интервю пред Collider, че имат идея за трети сезон и как точно историята да бъде продължена. Но дали ще видим нов сезон на "Пороците на Токио" все още не е ясно, защото Warner Bros. не са дали зелена светлина за него.

Вероятно ще трябва да почакаме известно време преди да разберем ще има трети сезон на сериала, защото изминаха няколко месеца след края на първи сезон преди студиото да потвърди втори. А тогава беше ясно, че историята не е завършена и ще трябват поне още един сезон, за да разберем какво се случва в крайна сметка.

Mori JP Tower - новият най-висок небостъргач в Япония

Колко висока е новата най-висока сграда в Япония

Mori JP Tower се издига на...

Създателите на "Пороците на Токио" обаче са оптимистични, че трети сезон може да стане реалност. Ако все пак Warner Bros. дадат зелена светлина за него, е напълно възможно снимките да започнат още в края на тази година, но по-голямата част от тях да се осъществят през 2025 г.