Изключително симпатично видео бе споделено през изминалия уикенд в платформата на TikTok. Клипът показва патица, участваща на ежегодния маратон в Ню Йорк, който традиционно се провежда по това време на годината.

Котката Бела, която постави нов рекорд за най-силно мъркане

Котката, която постави нов рекорд за най-силно мъркане

Гордост за своите собственици

Кадрите бяха публикувани от собственика на птицата с име Wrinkle в нейния собствен профил в социалната медия, а хиляди последователи останаха силно впечатлени от духа на нетипичния участник в състезанието.

Всъщност това е третото участие на Wrinkle в нюйоркския маратон. Определено патицата полагаше истински усилия да бъде достоен състезател, с което предизвика множество усмивка на лицата на своите "конкуренти". Всички бяха впечатлени от силата на духа на пернатото животно и дори силно го аплодираха за положените усилия.

Wrinkle и връзката, която споделя със своя своя собственик, доказва, че патиците могат да бъдат истински домашни любимци. Тези водолюбиви птици имат умението да създават силна връзка с хората, които се грижат за тях и истински да се привързват.

Разбира се, те се нуждаят от подходящи грижи и среда. Трябва да бъдат хранени с подходяща за тях зърнена храна - като ечемик, пшеница или царевица, и да се гарантира, че хранителните им нужди са задоволени, уточняват от Parade.

Куче или котка - кой е по-добрият домашен любимец

Куче или котка - кой е по-добрият домашен любимец

Има ли изобщо еднозначен отговор

Освен това трябва да имат достъп до чиста и сигурна външна зона, в която да удовлетворяват естествените си нужди за търсене на храна и плуване.