Летните олимпийски игри в Токио минаха под знака на пандемията от ковид и бяха по-различни от всички досега. Спортистите живееха в условия на пълна изолация, комуникацията помежду им беше силно ограничена, а интимните контакти - категорично забранени. Е, сега ситуацията е по-различна, а домакин на следващия форум е Градът на любовта.

Emily in Paris и как героинята на Лили Колинс рекламира Олимпийски игри в Париж през 2024 г.

Емили се замесва и в Олимпийските игри

Как Лили Колинс се включи в реклама на игрите

От 26 юли до 11 август френската столица Париж ще е домакин на 33-те Летни олимпийски игри - точно 100 години след предишното домакинство. Страната е в трескава подготовка както за грандиозното откриване и многобройните състезания, които ще се проведат на различни места, така и за посрещането на 14 250 представители на страни от целия свят, които ще премерят сили в общо 32 спорта. 

Всички те ще бъдат настанени в олимпийското село, което се изгражда едва на няколко километра от центъра на града. Това ще даде възможност на спортистите да опознаят Париж и да създават спомени, когато не са на тренировка или състезание.

В селото ще бъдат изградени всички необходими удобства, сред които най-впечатляваща със сигурност е 35-метровия бюфет, от който състезателите ще могат да си избират храна от целия свят. На тяхно разположение ще има дори бар, но в него няма да се продава алкохол, а ще бъде просто приятно място за срещи и събирания.

И тъй като организаторите са пределно наясно, че когато на едно място се съберат толкова много млади хора, няма как да не прехвърчат хормони и искри, те спазват традицията, въведена на Олимпиадата в Сеул през 1988 г - да раздават хиляди презервативи на спортистите.

Снимка 658037

Източник: iStock

Дори в Токио, където интимността бе забранена, бяха осигурени 150 хиляди презерватива с цел предотвратяване на заразяването със СПИН и други полово-предавани инфекции между тези, които са нарушили правилата, пише CNBC.

"Олимпийски игри - в преследване на славата" по Eurosport ще ни покаже как се подготвят атлетите за Париж 2024

Всичко в името на златния медал (и славата)

"Олимпийски игри - в преследване на славата" дава някои отговори

Тази година в Париж, Града на любовта, забрана за секса между олимпийците няма. Ще бъдат раздаден над 300 хиляди презерватива, което значи, че на всеки в олимпийското село ще полагат по около 20 броя. И единственото, за което трябва да внимават разгорещилите се спортисти е да не счупят картонените легла, на които ще спят - точно както беше в Токио.