Преди дни бе избрана новата Мис Колумбия, която ще представи страната на международния конкурс за красота Мис Вселена през ноември тази година в Мексико. Нейното име е Даниела Толоса, на 30 години е и от един поглед можем да заключим, че си е спечелила короната напълно заслужено.

Алехандра Родригес - 60-годишната Мис Буенос Айрес, която е напът да влезе в историята на Мис Вселена

Алехандра Родригес - 60-годишната Мис Буенос Айрес, която е напът да влезе в историята на Мис Вселена

Тя е адвокат, изглежда великолепно и доказва, че възрастта е само число

Но ако се разровим в профила в Instagram на красавицата, ще открием един откровен пост, в който тя споделя, че невинаги е изглеждала като сега. Признанието идва още преди да стане Мис Колумбия и е свързано с основната й мотивация да участва в конкурса - да вдъхновява останалите жени. Защото за нея това е основната цел на подобни събития.

По думите на Даниела Толоса, тя никога не е била водена от егото и от желанието да бъде определена като най-красивата жена в страната. Вместо това е искала да има възможността да напомни на всички жени за привилегията да имат своето тяло, за това, че трябва да уважават процесите в него, да се гордеят с него, да се чувстват добре в кожата си и да не спират да вървят по пътя към най-добрата версия на себе си.

Новата Мис Колумбия не крие, че красотата отваря врати и те прави център на вниманието, но дава и възможност да изразиш своята позиция и да бъдеш чут, да предадеш посланието си. Затова за нея всяка победителка трябва да бъде и вдъхновител.

А сега тя успя да стане точно такава, споделяйки, че преди години е тежала цели 106 килограма. До това рязко надебеляване се е стигнало след голяма лична трагедия - загубила е баща си, когато е била едва на 10 години. След това е започнала да яде неконтролируемо, докато един ден не е решила да се вземе в ръце и да започне позитивна трансформация, резултатът от която виждаме днес, пише People Espanol.

Ще проговори ли бившата Мис САЩ Ноелия Войт - как продължава скандалът около конкурса

Ще проговори ли бившата Мис САЩ Ноелия Войт - как продължава скандалът около конкурса

Размяна на обвинения

Разбира се, тази драстична промяна й струва много усилия, лишения и силна воля, но днес е повече от доволна от постигнатото. И не само защото се чувства наистина добре в кожата си, но и защото може да бъде пример за подражание, както и доказателство, че няма нищо невъзможно - стига да го искаш истински.