Няма как да не сме разочаровани от факта, че Мария Бакалова беше пренебрегната в категорията за най-добра поддържаща женска роля за сметка на корейката Ю-Джунг Юн.

Мария Бакалова, Оскари 2021 и роклята, с която събра погледите на червения килим

Историята зад роклята на Мария Бакалова на Оскарите

Не просто поредният скъп тоалет

За нас именно Мария е победител, но за съжаление никой не ни пита. Поне със сигурност българката обра точките на червения килим с тоалета си.

Нито тя, нито която и да е от звездите, появили се на церемонията по връчването на Оскарите тази година, не успя да спаси рейтинга.

Според The Associated Press, ранните данни на Nielsen показват, че церемонията тази година не само е ударила дъното, но дори е започнала да копае надолу. Не, не преувеличаваме, защото според данните едва 9.85 милиона души са гледали Оскарите.

Снимка 528682

Източник: GettyImages

И това за момента е най-ниският рейтинг в историята на наградите. По-нисък и от миналогодишния, който държеше негативния рекорд за най-нисък рейтинг. През 2020 г. 23.6 милиона души са гледали Оскарите.

През 2019 г. - 29.6 милиона, през 2018 г. - 26.5 милиона, а през 2017 г. - 32.9 милиона. Годините, в които над 40 милиона души са гледали Оскарите. Последно това се случи през 2014 г.

Оскари 2021, Риз Ахмед, съпругата му Фатима и милият жест на актьора

Риз Ахмед не спечели Оскар, но спечели симпатиите на всички

Един мил жест е достатъчен

Може би това се дължи на необичайните изминали 12 месеца и фактът, че нито един от номинираните филми не получи нормално разпространение по кината.