Септември е тук, което означава, че горещите дни ще започват осезаемо да намаляват. И докато природата се готви за своя преход към есента, ние отново ще имаме нужда да заредим библиотеката си с нови филми и сериали за гледане.

Новите филми и сериали на Netflix през август

Новите филми и сериали на Netflix през август

Ето какво да гледаме през месеца

Разбира се, изборът вече е огромен, най-вече откъм стрийминг платформи. А Netflix не изневеряват на себе си и този септември са ни подготвили цял куп ново съдържание за гледане. Ето и какво ни привлече вниманието за месеца. 

Outlast

Стартираме месеца подобаващо - с едно крайно любопитно риалити предаване, което изпитва не само физиката и духа на хората, но тяхната способност да се адаптират и променят.

Във втория сезон ще видим 16 участници, които ще бъдат пуснати в дивите земи на Аляска, за да оцелеят. И това едва ли ще им представлява толкова голям проблем, колкото да спечелят голямата награда.

За да се окажат победители и да грабнат 1 милион долара, те трябва да спазят условието да работят в екип. А това е много по-трудно, отколкото изглежда, защото всички 16 участници са единаци и предпочитат да правят всичко сами.

Outlast е в Netflix от 4 септевмри

Apollo 13: Survival

Продължаваме на тема оцеляване, но този път в Космоса. Връщаме се назад във времето, за да проследим една от най-критичните ситуации в историята на НАСА.

Документалният филм започвае едва девет месеца, след като Нийл Армстронг стъпва на Луната, - тогава е изстрелян космическият кораб "Аполо 13".

След редица усложнения и експлозия тримата астронавти на борда са изправени пред угрозата да намерят смъртта си в необятния Космос, без да могат да се върнат у дома.

Apollo 13: Survival е в Netflix от 5 септември

The Perfect Couple

Много пъти сме виждали двойки, които отстрани изглеждат росто перфектни. Те сякаш не се карат, разбират се за всичко с поглед и животът им е песен.

Е, този сериал ще ни покаже, че това не е така. Амелия е на път да се омъжи за Бенджи - син на едни от най-заможните хора в страната. Неодобрителната ѝ бъдеща свекърва не пести средства за сватбата, която трябва да бъде наистина пищна.

Всичко обаче се обърква, когато един ден тяло изплува на плажа. Това ще повдигне много въпроси и ще накара някои дълбоко пазени тайни да излязат наяве. В главните роли ще видим Никол Кидман, Лив Шрайбър, Ийв Хюсън и Дакота Фанинг.

The Perfect Couple е в Netflix от 5 септември

His Three Daughters

Семейните отношения в повечето случай са нещо не чак толкова просто, колкото изглежда на пръв поглед. Точно това ще се опита да ни покаже и драматични филм с участието на Елизабет Олсен, Кари Куун и Наташа Лион.

В His Three Daughters те ще изиграят три сестри, които не са в най-добри отношения и не поддържат много контакт една с друга.

Налага им се обаче да се съберат отново заедно и да изгладят всички различия помежду си, защото техният баща е зле и именно те трябва да се грижат за него в последните му дни.

His Three Daughters е в Netflix от 20 септември

През месеца може да обърнем внимание и на Untold: Hope Solo vs. U.S. Soccer (3 септември), Uglies (13 септември), Everything Calls for Salvation (26 септември) и Rez Ball (27 септември).