Първата дама на Франция Брижит Макрон ще се появи в епизодична роля като себе си в сериала на Netflix Emily in Paris, когато новите епизоди излязат в четвъртък, 12 септември.

Четвърти сезон на Emily in Paris - разделен на две

Четвърти сезон на Emily in Paris - разделен на две

Десетте епизода ще се излъчват по различно време

Макрон ще носи собствено облекло, разкрива списание Elle, "без специални инструкции", дадени й от сериала, известен със своя страхотен моден избор. Създателят на сериала Дарън Стар казва пред Elle, че Макрон "има голям талант". Епизодичната роля на 71-годишната бивша учителка според Лили Колинс се е подготвяла от 2022 г.

"Идеята ... ни хрумна, когато Дарън Стар и аз се срещнахме с нея в Елисейския дворец през декември 2022 г.", казва Колинс. "Тя е голям фен на шоуто и прие споменаването й в първия сезон с голям хумор. Тази сцена в четвърти сезон е намигване и снимането с нея беше едновременно чест и истинска радост."

Това е вторият път, когато Макрон играе себе си на екрана. През 2018 г. тя се появи във Vestiaires, френски комедиен сериал, проследяващ двама плувци с увреждания. По-рано тази година беше обявено, че се готви биографичен филм от шест части, озаглавен Brigitte, une femme libre.

Втората половина на четвъртия сезон на Emily in Paris излиза в четвъртък по Netflix. Откакто стартира през 2020 г., сериалът привлече значителна публика. Първата половина на четвърти сезон дебютира с почти 20 милиона гледания и шоуто неизменно се появява в топ 10 на Netflix, въпреки че влезе в заглавия за своите абсурдни сюжетни линии и захаросано представяне на Париж.

Още секс и драматични обрати в трейлъра за четвърти сезон на Emily in Paris

Още секс и драматични обрати в трейлъра за четвърти сезон на Emily in Paris

Обратно в Париж с Емили Купър

Още при излизането си сериалът беше широко критикуван във Франция, заради стереотипното си и доста идеализирано изобразяване на живота в града.