Още от финалния епизод на Nine Perfect Strangers беше ясно, че сериалът ще има продължение. Какво точно така и не стана ясно и явно няма да научим в прав текст до момента, в който не излязат новите епизоди.

Никол Кидман, Nine Perfect Strangers, снимането по време на пандемия и стресът покрай новия сериал на Hulu

Какво е взел стресът на Никол Кидман

Актрисата разказва за работата по новия си сериал

А това ще се случи сравнително скоро - втори сезон стартира на 18 август по Hulu.

Затова и е доста странно, че знаем толкова малко за продължението на сериала, продуциран от вездесъщия Дейвид Кели. Той стои и зад "Отмяната" и "Големите малки лъжи" - хитовите поредици на НВО, в които неизменно присъства Никол Кидман.

Тя беше в центъра и на първи сезон на Nine Perfect Strangers - като рускинята Маша, която ръководи ексклузивен ритрийт център, ползващ доста странни методи за изцеление. Въпросът дали ще я видим във втори сезон остава.

Както и дали въобще ще видим някои от лицата от първи сезон или Nine Perfect Strangers ще се присъедини към разширяващия си клуб на антологичните сериали, в които виждаме различни герои през всеки следващ сезон.

От Hulu са отказали да коментират какъв ще е сюжетът, съобщават от The Hollywood Reporter. И ни припомнят, че първи сезон беше базиран на едноименната книга на Лиан Мориарти, чиято книга стои и в основата на "Големите малки лъжи".