Пределно ясно на всички е, че без фенове нито един спорт не би бил същият. Дори можем да бъдем по-крайни, като кажем, че без фенове спортът е невъзможен.

Леброн Джеймс, Lobos 1707, NBA и защо Краля не беше санкциониран за нарушаване на протоколите

Виновен ли е Краля

Текилата на раздора

В крайна сметка фенове не липсват, и то за всички възможни спортове. Има обаче хора, които преминават границата на разумното, за да подкрепят любимия си отбор или играч. Това са суперфеновете.

Нав Бхатия (Nav Bhatia) е точно такъв и прави всичко възможно, за да подкрепя своя любим баскетболен отбор Торонто Раптърс. За да докаже любовта си както към отбора, така и към играта, Бхатия не е пропускал домакински мач на Раптърс от създаването му през 1995 г., пише ESPN.

Заради тази си отдаденост той се превърна в първия фен, приет в Залата на славата на баскетбола в NBA. В социалните мрежи Нав Бхатия написа, че за него това е сбъдната мечта.

Отбелязва също така, че като дете е обещал на майка си никога да не сваля своя тюрбан, да не пие и да не маха брадата си изцяло. И спазил това обещание, въпреки че не му е било никак лесно през годините.

Посланието на Нав е, че всеки трябва да прегърне това, с което е различен, защото именно това е неговата суперсила. Иначе, Нав е основал неправителствена организация, която строи баскетболни игрища за деца в Канада и цял свят.