Том Круз винаги се опитва да надскочи себе си и да накара аудиторията на филмите му да остане впечатлена от видяното.

Какво ни подсказва трейлърът на „Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа“ с Том Круз

Том Круз в сблъсък с най-силния си враг до момента

Трейлър на "Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа"

Не толкова със заплетен сюжет и актьорска игра, колкото с наистина невероятни и опасни каскади. Но не такива, които биват заснети в студио на фона на зелени екрани, а съвсем истински.

Това му е коствало много травми през годините, като по време на снимките на "Мисията невъзможна: Разпад" точно при една опасна каскада счупи глезена си, което наложи спирането на продукцията за няколко седмици.

Сега в "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа" Круз отново е залагал здравето си. И една конкретна каскада буквално може да спре дъха на всеки. Става дума за тази, в която скача с мотора си от ръба на скала и след кратък полет отваря парашута си.

Подготовката за каскадата е била солидна, защото Круз е искал да бъде сигурен, че всичко ще се получи по възможно най-добрия начин. И той няма да пострада фатално, разбира се. Повечето хора биха оставили изпълнението на най-сложната и опасна каскада за самия край на снимките, но и Том Круз.

В интервю за Entertainment Tonight през смях актьорът казва, че е решил снимките да започнат именно с тази сцена, защото тя е най-опасна. И защото от изхода ѝ ще се реши дали снимките ще продължат като цяло, или пък не.

"Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа" с Том Круз - какви са първи реакции за филма

Какви са първите реакции към "Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа"

След премиерата в Рим

А и Круз не е искал да го отлага, защото е знаел, че постоянно ще мисли за тази каскада и това ще го разсейва. Е, вече със сигурност нямаме търпение да видим "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа".