Типично за филмите от поредицата "Мисията невъзможна" е, че Итън Хънт (Том Круз) винаги е изправен пред добре подготвени злодеи, които искат да му видят сметката.

"Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа", Том Круз и първи тийзър на филма

Том Круз се завръща към невъзможните мисии и каскади

Първи тийзър към "Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа"

До момента за шест филма той винаги е успявал не само да им се измъкне, но и да осуети коварните им плановете. В "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа" обаче Хънт ще се срещне с може би най-трудния си враг.

От разпространения трейлър разбираме, че миналото за пореден път ще тормози специалния агент, като ще го изправи пред може би най-опасната и смъртоносна мисия досега.

Итън Хънт и екипът му ще тръгнат по следите на оръжие от ново поколение, което заплашва бъдещето на цялото човечество. От това дали ще успеят, или ще се провалят, зависи кой ще контролира истината и представата за добро и лошо за векове напред. 

Залогът е бъдещето, а врагът е не само могъщ, но и мистериозен. Този път обаче Итън ще трябва да приеме, че тази мисия е по-важна не само от неговия живот, но и от този на хората, които обича.

Том Круз, "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа" и каскада във филма, определяна като най-голямата в историята на киното

Том Круз и най-голямата каскада в историята на киното

Том Круз е велик

Режисьор и сценарист на "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа" е Кристофър МакКуори, като интересното е, че ще има и българско участие в лицето на Доротея Толева.

"Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа" е по кината от 12 юли