Просто сме сигурни, направо убедени, че няма футболист (било професионален, било аматьор), който да не мечтае да вкара три гола в даден мач (а може и повече).

Садио Мане, престоят му в болница в Камерун и как е платил лечението на дете

Шампион и на терена, и извън него

Садио Мане с поредна благородна постъпка

Това не се отдава на всеки и не е чак толкова често явление. А да вкараш три гола за 36 минути не го могат дори Меси и Роналдо (образно казано, разбира се), което прави подобно постижение наистина рядко.

Запалените фенове на футбола са виждали какво ли не през годините, но едва ли са виждали футболист да си вкара три автогола в рамките 36 минути. Даже така казано звучи сякаш някой геймър играе на FIFA или PES, но всъщност е съвсем реално.

Футболистката на Ливърпул Микейла Мур ще запомни завинаги, но не с добро, мача за SheBelieves Cup между родната ѝ Нова Зеландия и САЩ. Мур започна като титуляр за страната си, но дори не можа да изиграе първото полувреме, защото бе заменена.

Причината - на три пъти футболистката се оказа на неправилното място в неправилното време и си отбеляза цели три автогола. Според The Guardian, първият е паднал в петата, вторият в шестата, а третият в 36-та минута. Повече няма, защото в   минута Мийела Мур бе заменена.

Курт Зума, Уест Хем, жестокостта към животни и какво коства насилието над две котки на футболиста

До какво доведе насилието над две котки за един футболист

Курт Зума определено не дава добър пример

И така, всички говорят за нея и за постижението ѝ, което не е за хвалба, но наистина сигурно една шепа футболисти могат да се "похвалят" с него. Иначе, Нова Зеландия загуби злощастния мач с 5:0, а отборът на САЩ увеличи серията си без загуба в домакински срещи на 64.