Колкото и напреднали да са технологиите, все още остават загадки, на които човечеството просто не може да бъде намерен отговор. Не и логичен такъв, разбира се.

"Манифест", Netflix и първи поглед към последния сезон на сериала

Първи поглед към края на "Манифест"

Цели две минути

Една от тях е какво се е случило с полет MH370 на Malaysia Airlines, който на 8 март 2014 г. просто изчезна. Boeing 777 изпълнява рутинен полет от Куала Лумпур до Пекин с 239 пътници на борда и внезапно изчезва от радарите.

И до ден днешен не е ясно какво точно се е случило със самолета. Всички странни обстоятелства около изчезването на полет MH370 са взети под внимание и в новия документален филм на Netflix MH370: The Plane That Disappeared.

Трейлърът ни показва, че ще се направи опит да се покажат най-разпространените теории за изчезването на самолета, като ще видим и интервюта с част от близките на пътниците, за които и до ден днешен не се знае нищо.

В три части MH370: The Plane That Disappeared ще ни разкрие трите най-спорни теории за това какво се е случило, като една от тях е, че капитанът на самолета умишлено го е разбил в Индийския океан. Документалната поредица ще бъде пусната в Netflix на 8 март -  точно девет години след изчезването на самолета.