Дубай е бляскавият пустинен град, известен с безкрайното си слънце, както и с инфлуенсърите, футболистите и риалити звездите, които се тълпят там. Освен това, Дубай е известен и като мястото, където живеят доста богаташи, които се чудят какво да правят със солидното си богатство. И по всичко личи, че някои харчат цяло състояние, за да направят съпругите си щастливи.

Питър Колат - мъжът, който счупи 2 световни рекорда за плуване в замръзнало езеро

Мъжът, който счупи 2 световни рекорда за плуване в замръзнало езеро

За 52-годишния фрийдайвър няма невъзможни неща

Жена, живееща в Дубай, казва, че нейният богат съпруг й е купил остров за 50 милиона долара, за да може да ходи по бански на плажа.

Сауди Ал Надак, известна като soudiofarabia в TikTok и родом от Съсекс, често публикува съдържание за връзката си с бизнесмена Джамал Ал Надак. 26-годишната, която нарича себе си "домакиня на пълен работен ден", показва тяхното богатство в поредица от видеоклипове.

В скорошно споделяне пред нейните 336 000 последователи тя разкрива, че последната екстравагантност, с която се е сдобила като подарък от съпруга си, е "остров в Азия".

Мъжът, който похарчи над 285 хиляди паунда, за да бъде самотен баща на три деца

Мъжът, който похарчи над 285 хиляди паунда, за да бъде самотен баща на три деца

Сбъднатата мечта на 39-годишния Нейтън Чан

"Искахте да носите бикини, така че съпругът ви милионер ви купи остров", пише тя под селфи на двамата. Пред индийския всекидневник Hindustan Times, Сауди споделя: "Това беше нещо, което искахме да направим от известно време - от една страна е инвестиция, но от друга съпругът ми иска да се чувствам в безопасност на плажа, поради което ми купи остров. От съображения за поверителност не разкриваме точното местоположение, но е в Азия и струва 50 милиона долара."

В профила си Сауди споделя със последователи скъпите си обиколки по магазините, редовните процедури за лице и изискани вечери, всички платени от нейния съпруг милионер Джамал. Докато се наслаждава на хайлайфа, Сауди разкрива, че има само едно правило, с което трябва да се съобразява и то е "винаги да изглежда красива".

В замяна Джамал ѝ осигурява всичко, което поиска. "Джамал обича, когато се грижа за себе си", казва за изпълняването на всичките ѝ капризи богаташката съпруга.

В скорошно видео в TikTok, Сауди публикува "Един ден от живота на богата съпруга, която живее в Дубай", където започва почивния си ден с капучино от хотел The Raffles. Това е луксозен хотел, разположен на The Palm - изкуствен остров, на който се намира и хотел Atlantis.

Мъжът, който посети всичките 7 чудеса на света за рекордно време

Мъжът, който посети всичките 7 чудеса на света за рекордно време

Колко му отнема и с какви предизвикателства се сблъсква Магди Еиса

Инфлуенсърката заснема интериора на хотела и споделя как "черпи вдъхновение" от интериора за дома, който двойката строи за себе си. Наскоро тя публикува видео от сватбата си, като написа "Трябваше да се омъжа извън моята култура, защото отказах да плащам сметки и приемам само злато като подарък".

Коментарите към публикациите ѝ варират от възхищение и завист до откровени критики за това, че парадира с богатството на съпруга си, който "ѝ плаща, за да бъде красивва."