Очакваме с нетърпение завръщането на Майк Тайсън на ринга, защото ще ние повече от забавно да го видим отново в действие.

Майк Тайсън на 57

Майк Тайсън в 28 факта

Защото някой има рожден ден

Би трябвало мачът му с Рой Джоунс да се проведе през ноември, но нищо чудно да бъде отложен заради пандемията. Въпреки това Тайсън продължава подготовката си усилено.

Междувременно се включи в специалното предаване на Discovery, посветено на акулите - Shark Week.

Майк Тайсън, тренировките му и формата, в която е влязъл боксьора

Майк Тайсън е истински звяр и на 53

Железния Майк се готви за завръщане

Като част от него, Тайсън трябваше да изпълни три задачи, свързани с хищниците. При първата беше спуснат в клетка в океана, докато около него плуват лимонови акули.

За втората задача на боксьора му се наложи да напусне клетката и да плува с въпросните акули. А ако някоя се приближи прекалено много, да я отблъсне чрез леко почукване в областта на носа ѝ.

Съвсем логично, последната задача беше и най-трудна. За да я изпълни, Майк Тайсън трябваше да вкара лимонова акула в състояние на тонична неподвижност, което може да се сравни с хипнозата, хващайки я за носа. И не сме изненадани, че Железният Майк се справи и с трите поставени задачи.

От официалния профил на предаването в Twitter разбираме, че преди последната задача обаче боксьорът е бил доста нервен и дори е повърнал в лодката, преди да се гмурне.

Пред The New York Post Тайсън казва, че е бил изплашен през цялото време и просто се е опитвал да излезе жив от цялото предизвикателство.

Крис Хемсуърт, National Geographic, Shark Beach и предаването за акули с участието на актьора

Крис Хемсуърт ще се гмурка с акули

Това трябва да се види

Противно на логиката ни казва също, че докато е бил в клетката, е бил по-уплашен, отколкото извън нея, защото се е чувствал клаустрофобично.