Да си здрав като скала не се постига лесно. Трябва да се трудиш, да се потиш, да не се отказваш и понякога дори да правиш неща, които почти никой не прави.

Марк Уолбърг го знае прекрасно, затова и е няколко крачки пред всички нас. Защо ли? Защото от години дневният му график, когато не снима филми, е нечовешки.

Напред е, защото става в два и половина сутринта и оползотворява часовете до първи петли с няколко хапвания и тренировка.

Но и след това не ляга, за да си доспи, защото вече е много изморен. Не, денят му продължава с още една тренировка и куп работни ангажименти, като дори успява да намери време и за семейството си. Същинска машина!

Може би настина трябва да си малко луд, за да спазваш такъв график с години. Но пък при Марки Марк работи безотказно, защото не един и два пъти е попадал в списъка на Forbes за най-високоплатени актьори.

Все пак, освен с актьорски умения, печели ролите си и с физика, за която се грижи старателно. И продължава да го прави, въпреки че след няколко седмици ще чукне 50. А как точно го прави може да разберем тук.