Невероятната кариера на Мария Бакалова в Холивуд продължава с пълна сила. След като тя вече участва в няколко продукции с някои от най-големите звезди, ѝ предстои още един такъв филм.

Как Мария Бакалова и Валери Григоров разобличиха твърденията за раздялата си

Заедно ли са Мария Бакалова и Валери Григоров

Ето каква е истината

От Deadline разбираме, че българската актриса ще участва във филма Mayday. Към момента не се знае абсолютно нищо около сюжета, защото всичко се пази в тайна.

Ясно е обаче, че филмът ще бъде продуциран от Apple и Skydance, а главните роли в него ще вземат Райън Рейнолдс и Кенет Брана. Сценарият е дело на Джонатан Голдстейн и Джон Франсис Дейли, като двамата ще влязат също така в ролята на режисьори и продуценти.

След големия пробив на Мария Бакалова с Borat Subsequent Moviefilm, я гледахме във филми като The Bubble на Джъд Апатоу и "Убийствена игра" с Пийт Дейвидсън. Следва да я видим в комедията на Джери Сайнфелд Unfrosted, както и в "Стажантът" (The Apprentice), където играе Ивана Тръмп.

Мария Бакалова като Ивана Тръмп в „Стажантът“ на филмовия фестивал в Кан

Мария Бакалова все по-близо до нова номинация за Оскар

Актрисата играе Ивана Тръмп в нов биографичен филм

За момента не е ясно нито кога се очаква да започнат снимките на Mayday, нито кога да го очакваме. Като има голяма вероятност да не тръгне по кината, а директно в Apple TV+.